Menu
header photo

The Journey of Choate 732

soundcheque1's blog

Fanatec slaat nieuwe wegFanatec CSL DD zorgt ervoor dat race games anders beleeft gaan worden, niet meer is Direct Drive alleen voor de big spenders, ook beginnde coureurs kunnen met dit stuurwiel aan de gang. Met een torgue van 5nm wordt je game een belevenis.


betaalbare direct drive stuurwiel
Betaalbaar is hij zeker de Fanatec CSL DD toch heb je ook een stuurwiel en/of pedalen nodig en dat kan extra kosten met zich meebrengen. Hier zul je rekening mee moeten houden bij het aanschaffen van de wheel base.Het stuurwiel wordt niet meegeleverd. En deze dient nog apart aangeschaft te worden. Read More Here de Fanatec F1 steering wheel die hier prima op aansluit en dezelfde premium.


PedalenQua pedalen valt deze prima samen met de Fanatec CSL pedals. Ook een nieuwe set van Fanatec die voor 90,- al kunnen worden aangeschaft. Toch kun je hier ook in de loop van tijd upgrades voor aanschaffen waardoor dit setje echt uitgroeit tot een volwaardig product.Fanatec zet hier echt een nieuwe standaard mee en dat hebben ze toch echt goed gedaan. Naast de podium series die echt voor de doorgewinterde simracer is biedt deze serie net iets meer voor de startende / gemiddelde coureur.
Deze wheelbase is compatibel met de PC en is bruikbaar te maken voor de Xbox door middel van een stuur die compatible is met de Xbox. Hiermee kun je dus je favoriete game Forza Horizon of games als rFactor en iRacing mee spelen.


Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.